Valentinsdag 2017 - når er valentinsdagen | når er det valentinsdag 2017Valentinsdag 2017 - når er valentinsdagen | når er det valentinsdag 2017

Valentinsdag 2017: Valentinsdag er en tid, hvor folk viser følelser af kærlighed, hengivenhed og venskab. Her giver vi Valentinsdag 2017 - når er valentinsdagen | når er det valentinsdag 2017. Valentinsdag er en tid, hvor folk viser følelser af kærlighed, hengivenhed og venskab.

Valentinsdag 2017 - når er valentinsdagen

Kærlighed er den mest vidunderlige af alle følelser i denne verden. Det er Valentinsdag 2017 og hvad kunne være en bedre tid til at lade dine kære vide, at du elsker dem.

når er valentinsdagen 2017?

Valentinsdag, også kaldet Sankt Valentinsdag eller Feast of Saint Valentine, er en årlig ferie fejres den 14. februar. Dagen for romantik, vi kalder Valentinsdag er opkaldt efter en kristen martyr og går tilbage til det 5. århundrede, men har rødder i den romerske ferie Lupercalia.

når er valentinsdagen 2017

Valentinsdag 2017 - når er valentinsdagen | når er det valentinsdag 2017


Historien om Valentinsdag er uklar, og yderligere overskygges af forskellige fantasifulde legender. Den ferie rødder er i det antikke romerske festival af Lupercalia, en frugtbarhed fest fejret hvert år den 15.

februar pave Gelasius Jeg omarbejde denne hedensk festival som en Kristen festdag circa 496, erklære februar 14 til at være St. Valentinsdag.

Hvem var St Valentine?

Dagen får sit navn fra en berømt helgen, men der er flere historier om, hvem han var. Den populære tro om St Valentine er, at han var en præst fra Rom i det tredje århundrede AD.

St Valentine

Kejseren Claudius II havde forbudt ægteskaber, fordi han mente, gifte mænd var dårlige soldater. Valentine brød reglerne og arrangerede ægteskaber i hemmelighed. Fordi han følte denne wa uretfærdigt.

Senere Claudius bemærket, og smidt Valentine i fængsel og dømt til døden. Der faldt han i kærlighed med fangevogter datter, og da han blev taget at blive dræbt den 14. februar sendte han hende en kærlighed brev underskrevet "fra din Valentine".

hvilken dag er valentinsdag?


Valentinsdag er en tid, hvor folk viser følelser af kærlighed, hengivenhed og venskab. Det bliver fejret på mange måder verden over og falder den 14. februar hvert år.

Bedst valentinsdag ideer 2017

Ideer til Valentins dag: Vi har samlet nogle store samling af romantiske ideer til Valentinsdag, så du og din kæreste kan få den mest perfekte dag. Meget glad Valentinsdag!

Læs nedenfor valentine dag ideer og finde ud af, hvilke ideer er din favorit, og hvilke du planlægger at bruge den 14. februar!

Tag en tur i et varmt karbad sammen med din kæreste eller kæreste. Det er dejligt med et spil af forkælelse, og gøre denne dag mindeværdig.

Skriv en flok af aktiviteter at gøre sammen på ispinde, og når du føler dig spontan, tilfældigt vælge en.

Brug din fingeraftryk og noget maling til at skabe denne bedårende mason jar, der kan bruges som den perfekte Valentins Dag dekoration.

bedårende mason jar

Lav en lækker middag og invitere veninder eller kæreste om.

Husk stearinlys og måske en lille hjerter på bordet, så der er en Valentines atmosfære.

Opret søde bogmærker til venner eller kolleger ved hjælp lyserød maling farveprøver. Hvad er det, de kun bruger Kindle? Gør dem alligevel!

Bryde ud dit gamle Jenga sæt. Brug en kuglepen eller tynd markør for at skrive forskellige kærlighed-tema instruktioner om blokkene.

Valentinsdag gaveideer 2017 til mænd, kvinder og venner


Valentinsdag gaveideer: Vis din kærlighed denne Valentinsdag 2017 med personlige romantiske gaver til hende & ham. Giv Amor en hånd med dybfølte gaver fra Personalisering Mall.

Den 14. februar står den i kærlighedens tegn, så forkæl en, du holder af, eller bliv selv forkælet med skønne produkter, der symboliserer noget så dejligt som kærligheden.

Kontroller, om der er noget interessant i nærheden af ​​hvor du bor. Det er vinter, så måske er det i dag, skal du tage din elskede for en spændende museum, en koncert eller måske en hyggelig shoppetur.

Rum eller whisky: Køb en lækker flaske maskuline spiritus til ham. Mænd elsker at sidde med et glas ren spiritus (lidt ligesom Don Draper), og det smager faktisk også godt.

whisky-rom

Øl Tjiller øl køler: En anden perfekte drengerøvs gave til hans mester aftener. Der er ikke noget værre end en kold øl, så med denne ene, han vil helt sikkert føle det hårdere end hans venner!

Øl Tjiller øl køler

Love-cupcakes: Som et alternativ til gaver og breve, kan du erklære din kærlighed til ham med kager. Kagerne kan være dekoreret med mønstre, former og erklæringer om kærlighed, som er klar til at spise. Skriv sød poesi og hilsner med dekorative glasur, og pynt med chokolade.

vanilje-cupcakes

Skriv din foretrukne kærlighedsdigt på et ark papir. Klistr det på et stykke tykt pap. Skær den i stykker. Nu har du et puslespil, som du kan sende til din partner via mail - stykke for stykke, dag for dag. Uden afsenderen selvfølgelig. Overlev den sidste brik i person.

favorit-kærlighedsdigt


Choladekursus til den søde tand: Hvis din kæreste elsker chokolade (så meget som jeg gør), så er det naturligt at give ham eller hende en chokolade kursus. Udover at du får godt med prøver at tage hjem, så du lærer også at gøre det helt magiske chokolade, der smelter på tungen.

Kærlighed-Choladekursus


Hjerteformede kogte æg: Vil du tilføje et unikt touch til din morgenmad eller middag på denne Valentins Dag? Så gå ikke glip af denne mulighed for at overraske din partner. Det er virkelig sjovt, og du er sikker på at få dem til at smile.

Hjerteformede æg

Lav hjerteformede hårdkogte æg med hjælp af nedenstående tutorial. Æg er altid en alsidig ressource, der giver mange muligheder i køkkenet.

Hjerteformede-kogte-æg

Flere Idéer:

  • Der er ikke noget som en dejlig bøf middag i slutningen af ​​en hård dag. Bøf er også et godt valg til Valentinsdag måltider, romantiske opskrifter og middagsselskaber. Så behandle din kæreste til en elegant Valentinsdag middag.
  • Skriv "kys", "ting", "massage", etc. I mange små regninger. Sæt dem alle sammen i en kasse og overræk din partner "gavekort", der kan indløses til enhver tid. Kun fantasien begrænser pengesedler 'værdi'.
  • Giv din partner et ur og få indgraveret: "Jeg vil altid have tid for dig".
  • Ring til din partner op på arbejde og invitere dem ud på en officiel dato. Ikke nogen henkastet bemærkning om maden. Overrask dem, når de mindst venter det med en reel dato.
  • Skriv "Jeg elsker dig" med et stykke sæbe på spejlet, før han / hun hopper i bad. (Og husk at gøre det rent) 
Vi håber, at du kan lide denne Valentinsdag 2017 - når er valentinsdagen | når er det valentinsdag 2017 indlæg godt. Gå ikke glip af Valentinsdag ideer, når er Valentinsdag og Gave ideer fra dette indlæg.

Indgående Søge regler:


0 comments:

Send en kommentar